LEHTI

Koristeelliset kakut esittelee kuudessa aihepiirissä käytännöllisiä vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita, reseptejä,
tekniikoita, vinkkejä ja asiantuntijoiden neuvoja. Joka numerossa on kolme inspiroivaa uutta projektia.
· IHANTEELLINEN ALOITTELIJOILLE! · VAIHEITTAIN ETENEVIÄ OHJEITA
 · PERINTEISIÄ RESEPTEJÄ · KORISTELUTEKNIIKOITA

Tärkeimmät apuvälineet upeiden koristeiden luontiin.
Sinua odottaa muun muassa:

  • Loppusilaus - Upeasti koristellut kakut ja tortut täytyy panna esille yhtä upeasti. Kokoelmasi kertyessä saat monta uudelleen käytettävää 
    kuppikakkumuottia. Näillä erimuotoisilla muoteilla annat luomuksillesi viimeisen silauksen.
  • Muotit - Värikkäät, hartsilla päällystetyt muottimme ovat yhtä vankkoja kuin kauniitakin. Isoja muotteja voi käyttää taikinan kanssa, pienemmät sopivat hyvin sokerimassaan.
  • Tyllat - Tyllilla loihdit upeita koristeita ja mielikuvituksellisia yksityiskohtia, kuten kukkia,
    lehtiä, tähtiä, kierukoita, kaariviivoja ja kirjaimia. Kokoelman edetessä saat 26 käytännöllistä tyllaa ja niiden säilytyslokeron.
  • Painomuotit - Painomuoteilla koristelet kuorrutuksen valmiilla kuviolla, jonka voit jättää sikseen tai koristella lisää pienemmällä painomuotilla ja tyllalla. Painomuoteilla saat kakku- ja pikkuleipäkoristeisiin jänniä yksityiskohtia.
  • Muotoilutyökalut - Muotoilutyökaluilla muotoilet käden käänteessä eri tekniikoilla upeita koristeita kakkuihisi ja torttuihisi – voit esimerkiksi ohentaa kukanlehtiä, tehdä koristenauhoja tai muotoilla lehtiä ja simpukoita aidonnäköisesti. Kokoelmaan kuuluu kymmenen työkalua sekä käytännöllinen säilytyslaatikko.
  • Sabluunat - Sabluunoilla saat monimutkaisia koristeita torttuihin. Näytämme sinulle, miten voit käyttää sabluunoita maalaamiseen ja tomuttamiseen ja saada aikaan vaikuttavia kuvioita. Sabluunoita voi käyttää pikkuleivonnaisissa ja kekseissä yhtä lailla kuin juhlakakuissakin.
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Yhdellä silmäyksellä

Numerossa 1

Lehti PLUS:

2 perhosmuottia, koristehilettä ja kakkuasetti

 

Ilmestyy:

5.3.2013